![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #17 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) ya şimdi söle anlatayım.bir bayan çok ii olabilir çok sevdiğim kız arkadaslarımda var. ama iki kız bir araya gelince durum değişiyo bi ortama girince falan. ya bilmiyorum bazen kızların muhabbeti beni bayıyo çünkü ben kızların ilgi duydugu hani vardır muhabbetler makyaj vs.o konulara ilgi duymam yada kim kiminle ne yapmış kim kimi kiminle aldatmış falan.onun yerine bi erkekle futbol ve siyasetten konuşmayı tercih ederim ![]() ama araba muhabbetleri hiç çekilmiyo erkeklerin ![]() ya yok kıslarda ii aslında düşündüğümde sadece kızlardan çok darbe yedim ondan galiba...... kıjlar sizi seviyorumm
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3541 Nerden: mi???
Ettiği Teşekkür: 47 32 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 317521 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) evet insanlıı sevioruz..yaradılanı sewerm Yaradandan ötürü die boşa sölememişşşşşşşş.... ![]() yalnz bu kızlrdn kazık yeme mevzuu inanılmaz doğrudr gökkubbe.....çok ii bilirimm o konuda çok haklısın..... |
| | |
![]() |
| Tags |
| tuhaf erkek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |