![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3541 Nerden: mi???
Ettiği Teşekkür: 47 32 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 317521 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bahanelerinizi bekliyorum arkadaşlar (döktürün) nie bahane bekliosun kii... albeni reklamına dönmüş hadise vall ![]() bi tane de ben ozmn haydi baklm.... : ertesi gün için arkadaşına söz verdn ama terslik ya çok da önemsemediğin ama bunu bilmeyn bi dier arkadaşın da "yrn alışverişe çıkalım mıı" dedi ---"aa cnm inan çok isterdim ama biliosun bu sıralar ev karışık yeğenmn sünneti fln oluck...annem bi sürü iş çıkardı yaa " çok işe yarıo cvp şööle oluo: "yaa cnm tüühh...neys ya sen bi hallet işlerini de yorulursun da şmd "vay beah ne çevirrmişim ![]() ama napiimmm di mi yaaa ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641 Nerden: €ski$eHiя
Ettiği Teşekkür: 4 15 Mesajına 41 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bahanelerinizi bekliyorum arkadaşlar (döktürün) seni mutlu edemem...
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5311 Yaş: 18 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!!
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 92422 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bahanelerinizi bekliyorum arkadaşlar (döktürün) Bilgisayarıma su kaçtı o yüzden bitmeli (Bahane mi yok ) |
| | |
![]() |
| Tags |
| bahanelerinizi, bekliyorum, arkadaslar, dokturun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |