![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) Bende şey alırdım takma diş şeklinde jelibona benzeyen şekerler vardı onlardan alırdım bide vampir dişleri vardı takma onlardan alırdım takar evde gezerdim hehe.. Ağzıma büyük gelirdi ama olsun ![]() ![]() Ama en çokda cheetos alırdım ki halada ALIrım.. Konu çok güseLmiş.. TşkLer.. ![]()
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . Konu Nercü tarafından (25.06.07 Saat 06:46 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 41 Nerden: deep
Ettiği Teşekkür: 6 31 Mesajına 49 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 529184 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) bize çocukluğumuzu hatırlattığın için teşekkürler ![]() kolalı jelibona bayılırdım. bir de küçükken acayiy yaramazdım ben ![]() dedemden, çikolata bisküvi alacam deyip para alırdım ve gidip ses çıkaran füze ve torpil alırdım. torpilin etkisini denemek için de onu bir briket duvarın içine ya da kola tenekesine koyardım. duvarlar delik deşik olmuştu bu yüzden |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) en çok aldıgım şey cips olmuştur |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 7653
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) ben cincin die şekerler vardı hap şeklinde onlarda alırdım bide çikolata ve ağzıda patlayan sakız (= |
| | |