![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | bakteri diyalogları geceyarısı: -kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha? -ahmet abi bak bizi kültür orta mına bırakmışlar napsak acep? -bölünelim derim ben.. -hmm.. - hadi kardeşim çıkın gidin petrimden, prokaryota kız vermem bennn! - öööö! - sinirlenme mahmut, bir yerine inme inecek! -hikmettin galiba ben kanser oluyorum? ordamdaki bu kocaman şey ne içinde bak bi de sarmallar var bak etrafı da çift katlı zara kapanmış..? -what is the matrix? -ne diyosun hikmettin ühüüe ühüüe - ulan bölün dur, bi gun de hayatın annamı nedir diye düşündünüz mü ? - sus da bölünmeye devam et tikky bakteriler - ayyyh gecen gun terliksi berke bana ne dedi biliyomısaaan !!! - ne dedi ne dedi ? - ay soyleyemiycaaam igraaancc - soylesene kizim yaaa lütfaaan - ay peki peki soyliym ; kamcili aysecan , ben bi de o birlikte bolunebilir miymisiz - inanmıyoraammm... -ahmett...şşt olm ahmet. -ne var lan? ne istiyon gene... -olm sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olm, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.... -musteri bakteri: bardaki herkese benden bi icki -geri kalanlar: alllaaah bolunun... - nurten artik benimle ilgilenmiyosun sen - sen bu insanlarla fazla muhattap oldun tacettin - bence senin artik bana ihtiyacin kalmadi. kullandin beni - ya tacettin manyakmisin, kendim bolunen kendim cogalan bi organizmayim, sana hic bi zaman ihtiyacim olmamistiki - evet sende haklisin tabi.. (5 cayi nurtenler) - kiz varya su tilbe cok kotu huylu bi bakteri - ya neden oyle diyosun, oda senin benim gibi bi bakteri iste - olurmu ayol, ben sutte bulunsam yogurda sebebiyet veriyorum o ise bolunup cogaldikca insanlarin icinde ne biliim (tilbe) - kendimi cok kotu hissediyorum fahrinur, sanki butun dunya benden nefret ediyor - boyle dusunme tilbe, onlar seni tanimiyorlar, daha senin ne oldugunu cozebilmis degiller (tiki) bacillus: o kadar ozeniyorum ki sana, ne guzel dalgalarin var, ben fasulye sirigi gibi dumduz spirillum: ay bende senin sekline bayiliyorum, ne guzel boyle dumduz, ben kendime iki saat sekil veremiyorum ya, ne giysem yakismiyo -alooo tacettin hic sesiniz cikmiyo nerdesiniz? - ya olm, nurtenle bi ogrenci evi kesfettik, yasayip duruyoz vallahi orda burda, cocuklar simdi 2 ay once koltuk arkasinda unutulmus terli bir tisort uzerinde halay cekiyolar yeni organizmalarla, burda hayat cok renkli -olm tarif et bizde gelelim -alo nurettin,gel kocum bira mayaliyoruz hikmettinlerle -way bre kafirler, bekleyin.. - hnkkkkhhh!!! - abi noluyo? - hnnnhhhhh!! - iyi misin abi? - ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum - alooo terliksi, naber lan polaris eheehh! - bana bak, bölmiyim seni..... - hamza dayı, yengeyi nutrettin'in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yaw o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi... - naber lan ibibik! - saygılı ol... mitoz geçirerek seni ben yarattım! - hadi len... asıl ben seni! - ama ama ama... daha önce verildiyse özür...
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 175 Nerden: trabzon
Ettiği Teşekkür: 170 31 Mesajına 71 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 332993 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tags |
| bakteri, diyaloglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |