![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | Abi Kızkardeş diyalogları :) aabiii, burda cips vardı nooldu..? >- yedim. >- e burda kurabiyeler vardı..? >- onlarıda yedim. >- yaa kolayı nereye koyduun? >- içtim. >- boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre >- yiyemezsinkiii yaladım ben onu >------------------------------------------------------ >- abi çay bardakları nerdee...? >- ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! >- ya söylesenee.. >- tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson >- e hani yok burdaa.. >------------------------------------------------------ >- abi ojemi gördünmüü.. >- ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın >kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! >------------------------------------------------------ >- ya abii fırın nasıl açılıyodu??? >- açıl susam açıl diyosun açılıyo. >------------------------------------------------------ >- saçımı kestirdim baak nasıl olmuş >- g.t üme benzemişsin. >- yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo >- öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. >- ya annneeee! >------------------------------------------------------ >- baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş >- yuh alna baak atatürk hava limanı gibi >- böhüüüü >------------------------------------------------------ >- ciyaaak örümceekkkk anneciimm! >- spidermanın posterini odana asarsın ama. >------------------------------------------------------ >- abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü >- valla tost makinesiyle sevişiyodu enson. >- bikerede doğru cevap ver bee >- tamam be yedim. >- bak buna inanırım işte. >------------------------------------------------------ >- kimdi o ? >- kim kimdi? >- arayan >- ne zaman? >- demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma >- osman >- hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? >- ee bilmese de olur bence >- hmm. >------------------------------------------------------ >- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. >- param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom >- allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama >------------------------------------------------------ >- kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla >- ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim >- ne? yarin gece cikmak istemio musun? >- dolma mi tavuk pilav mi? >------------------------------------------------------ >- kız git bana hede hodo al getir bakkaldan >- getirmem >- getir lan >- getirmem kendin al >- doverim >- dovemezsin >- doverim >- dovemezsin >- gidiklarim >- hangi bakkal demistin abi
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 58
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 47323 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Abi Kızkardeş diyalogları :) zuhahahahahahaha olay budur.........
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 4045 Nerden: JerusAlem
Ettiği Teşekkür: 321 76 Mesajına 158 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 564286 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Abi Kızkardeş diyalogları :) ciyaaak örümceekkkk anneciimm! >- spidermanın posterini odana asarsın ama. çok iiydi yav |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Abi Kızkardeş diyalogları :) >- kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla >- ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim >- ne? yarin gece cikmak istemio musun? >- dolma mi tavuk pilav mi? manyak be yawf ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| abi, kizkardes, diyaloglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |