![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| MSN ARKADASINIZIN PROGRAMSIZ NE YAPTIGINI ÖGRENİN----KESİNLİKLE BAK şimdi HERKES Bİ TELAS İÇİNDE BU ARKADASIN NE YAPTIGINI NASIL ÖGRENEBİLİRİM DİE BEN ÜSTÜN ZEKAMI KULLANARAK PROGRAMSIZ VE %100 İŞE YARAYAN BİR YÖNTEM BULDUM VE SİZLE PAYLASMAK İSTEDİM::: SİZ:SLM ARKADASINIZ:SLM (EWT İŞTE BURASI ÇOK ÖNEMLİ )SİZ:NE YAPIYOSUN İŞTE ARKADASINIZIN NE YAPTIGINI ÖGRENDİNİZ İŞİNİZE %100 YARİİCAK Konu SanaLKampuS tarafından (28.12.06 Saat 08:11 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 24 Rep Puanı : 1682 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: MSN ARKADASINIZIN PROGRAMSIZ NE YAPTIGINI ÖGRENİN----KESİNLİKLE BAK HER NE KADAR İĞRENÇ OLSADA SENİN ESPRİLERİNİ SEVİYORUM KARDES
__________________ www.sefliyiz.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| msn, arkadasinizin, programsiz, yaptigini, greninkesinlikle, bak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |