![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| çaycıyla Müşteri Diyalogları -kaç çay alırsın abi? -herkese ver işte! -baba 35 çayyy yapp!! -ohaaa naptın olum kim içcek o kadar çayı? -sendense ben içerim abi. çattttt pattttttküttttt -buyrun ne alırsınız? -3 çay verir misiniz? -ama siz beş kişisiniz 5 çay alsanız olmaz mı? -2 kişi içmiyo hem sanane lan getir 3 tane alla alla! -biz demokrat bir kahveciyiz herkese eşit muamele o kadar ya beş çay ya da hiç -skitir lan kalkın karşı kahveye gidelim -limonlu soda var mı? -napcan? -dötüme sokmacam heralde! -yağlarsak belki girer! -zkeyim yapcağınız işi! -selamın aleyküm -aleykümselam -bir çay alabilir miyim? -buyur abi. -bir bardak su getirebilir misin? -buyur abi. -bu çay açık olmuş dem koysana -peki abi. buyur abi -bir şeker getirsene -buyur abi -bu çay soğuk yenisini getir -ziktir başka kapıya senle mi uğraşcam eşşek herif -bana açık çay getirsene ? -kapalı çay nasıl olur ki abi? -çay taze mi? -tavşan kanı abi -süzme olmasın haa! -çek 3 çay ustaaaa! -ulan bune bu çay bayat lan! -aman abi ben ne bileyim usta yaptı yaa -o ustanın .mına koyayım ben -baba babaaa bu pust sana küfretti -ahmet mehmet hasan hüseyin abdullah hüsamettin gelin lan şu müşteriler çayı beğenmemiş -aman abi ne beyenmemesi çok güzel bak nasıl içiyom paranın üstü kalsın
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cayciyla, musteri, diyaloglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |