![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| erkekler evlenmeye nasıl karar verir??? Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü >>>hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. >>>En sonunda doğru kararı >>>verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. >>> >>>Her birine 1000$ verdi ve "bu parayı istediğiniz gibi harcayın" dedi.. >>> >>>Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar >>> >>>aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri >>> >>>geldiğinde söyle dedi: Senin için en güzeli ben olmak >>>istiyorum,çünkü seni seviyorum!" >>>İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki >>>kombine biletini,en sevdiği türden bir suru video CD ve >>> >>>bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi: "Bunlar senin için >>>aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla >>>bende mutlu olacağım. >>>"Uçuncu kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı >>>ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida >>>çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle >>>dedi:"Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için >>>çoğalttım, çünkü seni seviyorum!" >>>Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir >>>suru kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. >>>Genç adama geri gelerek söyle dedi: "Verdiğin paranın bir >>>kısmıyla sana layık olabilmek için bir suru kitap aldım diğer >>>kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım." >>>Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok >>>etkilenmişti. >>>Karar vermek için epey bir sure düşündü.düşündü.düşü ndü..... >>> >>>-----------------------> ve sonunda >>>? >>>? >>>? >>>? >>>? >>>? >>>---------------------> >>> >>> >>> >>>en büyük gögüslü olanla evlenmeye karar verdi )))
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| erkekler, evlenmeye, nasil, karar, verir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |