![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Bittiğim Anlar :) Bittiğim Anlar Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu..>>Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. >>Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! >>Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İste o an benim bittiğim andı. >> >> >>Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. >>Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. >>Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu >>birden sıçradı. >>Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir >>şey' deyiverdim! >>Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. İşte o an benim bittiğim >>andı. >> >> >>6 yaşındayken komşu ablaya izlediğim çizgi filmi anlatıyordum. >>Babası da yanımızda oturuyordu. Çocuk salaklığıyla, gorilleri >>anlatırken, 'Böyle >>böyle göğüslerine vuruyorlardı abla. Hem de göğüsleri seninkilerden >>daha büyüktü' demiştim! >>Yıllar sonra bizi ziyarete geldiklerinde adam bunu >>hatırlattı. İşte o an benim bittiğim andı. >> >> >>Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. >>Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. >>'Ögrenci misin?' 'Evet.' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ.' 'Ben de oradan >>mezun oldum. >>Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz >>hangi bölümden mezun oldunuz?' >>'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı. >> >> >>Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına >>sıkıştırmıştım. >>Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. >>Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya >>soktum! >>Gören oldu mu diye kafamı çevirince de müdürümle göz göze geldim. >>Sırıtıyordu. >>İşte o an benim bittiğim andı. >> >> >>Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde "ısınan maddeler genleşir" >>konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: >>'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere >>pirinç pilavı oluyor.' >>Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince >>bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. >>İşte o an benim bittiğim andı. >> >> >>Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum. >>Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine >>girecekken minibüs geldi. >>Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! >>Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap >>verdi! >>İste o an benim ve şoförün bittiği andı. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bittiğim Anlar :) hangi bölüm güzeldi ![]() varmı başka bööle bittiği annar olan,,,
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bittiğim Anlar :) abi mükemmel yaa hele sonuncusu dehşet yarıldım tabi bi de uludağ da okuyan biri olarak doktor olayı süpersin dostum paylaşım için saol
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Bahçelievler Yaş: 17
Rep Gücü : 462 Rep Puanı : 44847 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Bittiğim Anlar :) paylaşım için TEŞEKKÜRLER sen tümden bitmişin be
__________________ NE HASTA BEKLERDİ SABAHI, NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR, NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI, BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR..... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bittigim, anlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |