![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| İnternet Cafe Geyikleri... İnternet Cafe Geyikleri İlk kalkana ben oturabilirmiyim...? -- Hönk nasıl yani Sen bilirsin burası özgür bir mekan... > Ne kadar var kalkmasına...? --Valla bilmiyorum o senin muamelene bağlı bir durum > Ne zaman boşalır acaba...? --Sen devam et pes etme az kaldı > Ne içersiniz ? Kola... Ama ben bardak sevmiyorum, şişe alabilirmiyim... ? -- Bence alırsın sende bu isteriklik varkeen > Buna oturabilirmiyim...? --Dedim ya özgür bir yer burası, nasıl istersen > Bunun daha uzunu yok mu, çekiyorum gelmiyor... -- Mause dan bahsediyor, töbe yarabbii > Benim kini nereye sokacam...? (Ipod dan bahsediyor)-- Hemen ayarlayalım bir tane bu işten sıkılmıştım zaten bende > Bunu indiremiyorum, zahmet olmazsa yardımcı olurmusunuz...?-- Olur... bu yaştan sonra adımız neye çıkcak > Neden bu kadar geç geliyor...? (sayfanın açılmasından bahsediyor) -- Geciktirici kullanıyor olamaz herhalde 1- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 3- Word lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece. 4-Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için ) - Çıktı versek 5- Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor? - Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor. 6- 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa.... -Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş 7- Bilgisayar alabilir miyim? - Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu? 8- Internet geri geldi mi? -Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor 9- İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!.. - hemen çıkıcam... - E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi? 10- Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti... - Olsun mühim olan katılmaktı... 11- Ben sabah geldim. Diğer amca vardı. O amca varken......... - O amca değil. Erol Hoca.. 12- Masa alabilir miyim? - Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin 13- Word un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? - Word e sor kabul ederse oturursun. 14- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum - Heyecanlı mısın? 15-Yazıcı çalışıyor mu? - Hayır bugün izinli.. - Nasıl yani???
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| internet, cafe, geyikleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |