![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Çin seddi yapıldıktan sonra söylenenler.. -imparatorum bu seddi yapacağımıza barış yapsaydık daha kolay olmaz mıydı? -gel bakayım sen şöyle! -çin seddini yapanlardan birinin annesi: -oğlum bak sen gerizekalı değilsin demekki çalışınca oluyomuş. -imparatorum emriniz üzerine çin seddini bitirdik efendim -ulan manyak mısınız.. ben sizinle dalga geçmiştim o kadar duvar örülür mü hiç denyolar -güzel oldu ama şimdi ilerde birileri çıkıp bunu uzaylılar yaptı derler. -ben sana set yapamazsın demedim , duvarcı ustası olamazsın dedim -oh hele şükür bitti çing -ne bitti çang? -çin seddi mi çang ! -sana kim yap dedi ki çang ? -....... -oha felan oldum abi ya -anaaa dalmışız örmeye kaç metre olmuş bu be?! - yanlış olmuş yıkın! - ne ne neeyyy? - ehuhehe şaka lan şaka - ulan imparator diye başımıza getirdiğimiz adama bak.ne pis bi insanmış bu ya -fazla mı gaza geldik lan, uzun oldu sanki..?!? -ustabaşı : yüce imparatorum dünyanın en uzun duvarının yapımını tamamladık. -imparator : aslında işlevi önemli. - abi o kadar yaptık acaba uzaydan görünür mü? - o ne ki? - bilmem içimden geldi öyle. - keşke daha derli toplu bir şey yapsaydık. fotoğraf makinesine sığmaz bu. -olm ilerde taklit etmesinler bunu? -oha, yok daha neler? -berline de duvar falan yaparlarsa ya? -berlin neresi be? -ne bilim budha sööletti heralde... -şimdi ben bunu yaptım ama bi sor bakalım neden yaptım. -neden yaptın abi? -yapamazsın dediler. -aaa? lan duvarı dışardan örmüşüz, biz nası gircez lan içeri ??? - abi biz bu seddi yaptık ama türkler göç etmiş be abi.. - hasssssss... - korktuğumuz çok belli oluyomudur acaba? (oluyor canım, uzaydan görünüyor.)
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cin, seddi, yapildiktan, sonra, soylenenler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |