![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Pite Giren Pilotla Yaşanan Dialoglar Pite Giren Pilotla Yaşanan Dialoglar -abi burası düz yol yaw versene bi tur atim -yuh bu adam kim lan alın şunu şurdan -sigara,peçete ne verim abi ne istiyon -lan ışıkları geçti bu meakan be -niye durdun nan zülfü yarış devam ediyo aq napıyon burda -bi sittir git be benzin almadan çıkmışım yola -abi bi tur sonra gel be menemen yaptık daha pişmedi - hay böle işin nese bi tur daha atim bari -abi tükkanın önünü kapıyon başka çekecek yer bulamadın mı arabayı patron kızıyo -lan tükkan benim aq sana noluyo kovdum seni -lastikler değişti araca bakım yapıldı ve benzin koyduk borcunuz 500 ytl - adam soyular resmen nan ne bu gidin sponsordan alın +abi çıksana pitten -yok çıkmıcam pitten mtten +neden ki abi -şemsiye taklidi yapıyorum -abi nasıl yarış -lan şu shumaer midir ne boktur .bne bi basıyo gaza -boşver abi ya geçersin sen -gaz verme lan -yok abi mazot bitmiş de -waaay baricello nbr ya görüşemiyoruz -sen kimsin lan -hatırlamadın mı ben asker arkadaşın ismet -ne ismeti lan ben nerden türkçe konuşuyorum -bırak bu ayakları bari -tüü gitti yarış -abi sizin mahallede bi neriman vardı ya -eee noolmuş ona -ya bizi bi tanıştırsana -lan yarış sırasında söylencek şey mi bu -abi sen bu işi bilmiyon ha -sen çok biliyon a.q -abi al levye lazım olur -Türkiye de yarış yapanda kabahat zaten +abi bunun cok işi var sen bırak arabayı 2 güne ben ayarlicam sana - lan yarış +abi benim doğanı al depo da full ha -olm schumi +ahmet çay söle abine lan
__________________ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 940 Rep Puanı : 92422 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Pite Giren Pilotla Yaşanan Dialoglar Son iki mükkemmel yawf Benim doğanı al !! Zuhahaha düşünsenize f1 pistinde doğanla tur bindiriyos millete ![]() .D |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| pite, giren, pilotla, yasanan, dialoglar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |