![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| türkiyeden komiklikler.. Adam kalp ameliyatı olur. 4 ay rapor aldır ve bu 4 ayin sonunda rapor parasını almak için Fatih SSK'ya gider. Klasik bir sekilde eksik evraklari parti parti söyledikleri için 3 gün uğraşır ve büyük gün gelir. Para hesaplanır. Bankacıdan, sorular gelir. -Hastanede yattın mı? -Herhalde ağabey,henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış. Hiç yorum yapmaz ve 2. soruya geçer. - Cıktın mı peki? Ve kahramanımız dumur... - Hayır, hala aksamları isten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum. Ve kafayı duvarlara vurduracak soru gelir Espri bile anlamaktan aciz bu adam sorar: - İstanbul'da kimsen yok mu yav. Niye hastanede kalıyorsun ki hala? **************** aksam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı: -"Evladım su sari kamyonetin yanında indiriver." Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette: - İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim... **************** Gecen sene, Bursa Terminali'nde: Adamın teki karisini İstanbul'a yollamak için bi otobüs firmasından bilet almış, Fakat otobüs firması adama ayırdığı bileti başkasına satmış. Adamda bu sinirle gişede görevli olan memura su şekilde bağırır: -"Hepinizi şikâyet ederim ben onu bunu anlamam. Karimi. _ike _ike gotureceksiniz Istanbulaaaaa..." **************** Taksim'de adamın biri ağlayan çocuğunu susturmaya çalışıyor. Yanında da bi polis var; adam çocuğa dönerek: -"Sus yoksa seni polise veririm." Yandaki polis dellenir: -"Lan gerizekali, biz adam mi yiyoruz da bize veriyon çocuğu? ***************** Arkadaşlarla dolmuş bekliyoruz. Üst geçit var ama kendi halinde bir kadıncağız yaya’ya kırmızı yanarken caddeden geçmeye calisiyo. Üst gecitin altında beklemekte olan polis otosundan şöyle bir anons yapiliyo: - Hanim nireeee, hanim nireee? Teyzeden cevap: - Eltim gileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii Polis dumur oldu,biz iptaliz o an
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| turkiyeden, komiklikler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |