![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Bi defol git dedirten sözler -neden susuyosun? -sana geliym mi? -aşık mı oldun yine? -kim o dallama? -nereye gidiosun? -dün gece nerdeydin? -emin misin? -yalan söylüyosun. -sende bişey var ama hadi bakalım... -bana bilmiyorum deme! tam uykuya dalıcakken birinin uyuyomusun demesi... bi dakka beni dinlermisin şindi bu saçların bakımı zor olmuyomu? abi cebi versene bi arkadaşı arıyacam o küpe delikanlıya yakışıyomu bak? senin sınavın vardı dimi? bende bara gidiyodum bugun ne giysem -ay bu cocuk benden hoslanir mi acaba -gene rujum bozuldu, duzeltip hemen geliyorum -biliyomusun hede ile hodo ayrilmislar, hede hodo yu aldatiyormus -aa sen arkadasim lafini benden once de kullanıyomuydun yoksa benden mi seettin? -sende haklisin ne anliyorsunuz su futboldan hic anlamiyorum (ve - veya) ne ki bu simdi yirmi iki adam bir top pesinde kosuyor (ve - veya) ay igrenc futbol geyigi baska birsey mi yok konusacak -o bilgisayar oyununun başına oturuyosun saatlerce! bak dışarda hava ne güzel! -internet sayfası nası yapılıyo hemen bi gösterir misin? -bu müziği mi dinliycez şimdi yani?! -kaçta yatıcan?! -onun ne kadar zararlı olduğunu biliyo musun?! -bu kızda(herifte) ne buluyorsun bilmiyorum! EKŞİDEN | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bi defol git dedirten sözler paylaşım için saol gerçektende insanı bayan cümleler
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| defol, git, dedirten, sozler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |