![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| forum manyaqlarına...!!! Anne yemek yaptıktan sonra: - Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: - Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: - Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: - Repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep’e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: - Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: - Oğlum manyakmısın?Banlanıc an şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: - Replerinizi bekliyorum.......... ... Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: - Bu konu daha önceden verilmişti.........
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| forum, manyaqlarina___ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |