![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Cebim Çekmiyor Muhabbetleri - Aloo Rıfkı.. Nerdesin olm yarım saattir seni arıyorum yaa ! - Sorma abi yeni aldığım yazlığa tadilata gittim bir de baktım ne göreyim. Benim cep çekmiyor ! - Yapma bea ermm.gif - Valla öyle kazıklandık senin anlayacağın . - Ayten nerdesin 1 saattir ? - Cebim çekmiyordu, kontörüm bitikti , şarjım hiç dolmadı ki.. - Yer miyim ? - Cıx - Abi sizin bu evde telefon çekmiyor galiba ? - Şu ikili koltuğun sol üstünden azcık alıyor ama - Cebim cekmiyor ya.. - Allah çektirmesin abi.. - Çekicem şimdi kulagını - Çekirdek alıp gelim mi abi ? - Z..cem ama Hüsnü kapa bu muhabbeti - Senin telefon kaç çekiyor ? - 600 gram gelir .. - Yok öyle degil operatör olarak ? - 60 milyon geliyor ayda.. - Lan olm öyle degil yani çekiyor mu ? - Geçen bi yıkadık cekmedi abi, hala kılıfına giriyor - Zokiim telefonuna Nuri
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cebim, cekmiyor, muhabbetleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |