![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
![]() Bir gün doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara kocaman bir resim asmışlar. Resim kırmızı otobüs resmiymiş. Doktarlar delilere "Atlayın otobüse" demişler. ve deliler resime doğru yürüyüp girmeye çalışmışlar. Bir deli arkada dikilmiş. Doktorlar "Bu neden otobüse girmiyor" diye. Deli cevaplamış:-Biletim yoktu... ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 940 Rep Puanı : 92422 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kirmizi Otobüs Ya kardeş kimse yazmıyo diye bişey yok benim bir ay önce açıp birkere bile bakılmamış konularım var herkes bakacak diye birşey yok önemli olan paylaşım yapmak oke |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kirmizi Otobüs katılıyorum enigma recep arkadaşım böyle birkaç konunun altındada aynı şeyleri yazmşsn herkesin ilgi alanı farklıdır ama emin ol herkes emeğe saygılıdır bizim ortamımızda wakit buldukça sıra geldikçe yeni açılan konularada bakmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince önemli olan kaliteli paylaşmdır sen paylaşımını yap...karşılık bekleyerek yapma ama mükafatını alırsın sen zaten.. teşekkürler...
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |