![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| elektriğim kesik kardeşm Alo! Alo! alooooo! - Efendim. - Abi, abi sen misin? - Kim olacak tabi benim, ne bağırıyosun? - Nasılsın abim? Üç gündür seni arıyorum ama ulaşamadım. Merak etttim seni! - Evde elektrik yoktu! - Nasıl yani, anlamadım!? - Ev sahibim üç aydır kaldığım evin elektrik faturasını ödemiyormuş!!! - Abiiiiii o evde kiracı sen değil misin? - Evet benim, ben olunca n’oluyo? - O zaman o faturaları paşa paşa sen ödeyeceksin canım. - Neden ben ödeyecekmişim canım? Onun evi o ödesin! - Abii!! Olur mu öyle şey. O evde elektriği sen kullanıyorsun. Sen ödeyeceksin. - Öyle mi? Ben mi ödemeliyim?! - Evet. Ev sahibine gidip makbuzları alacaksın. En yakın elektrik kurumuna gidip ödeyeceksin.! - Hımmm! İyi tamam, ne bağıyorsun? - Bağırmıyorum abi. - Bağırıyorsun!!! Hem sen beni neden aramıştın? - Dedim ya abicim üç gündür telefonun kapalıydı. Ulaşamadım sana; merak ettim seni! - İyi de elektrik yok diyorum sana iki saattir, neden anlamıyorsun? - Abi canım abim ne alakası var anlamadım ki! - Ne demek ne alakası var. Elektrik olmayınca telefonumu şarj edemedim!! - Hıı? Hönkk!! Şimdi ben sana, sırf bu yüzden mi ulaşamadım? - Ne yapabilirdim? Telefonu nasıl şarj edeyim.? - Peki, hala elektrik faturasını ödemediğin halde telefonun nasıl çalışıyor? Ödemedim demiştin. - .... Ödemedim!!!! Elektriğin gelmesini bekledim, gelmeyince bende yeni bir telefonu bugün aldım. - ...???!!!
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| elektrigim, kesik, kardesm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |