![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) ama şöyle bir gercekte varkı bayanlar erkekler için daha iyi arkadaştırlarder . Heralde arkadaşlıgın boyutu degişince iş degişiyor nedense :S tabi degişmeyenlerde yok deil cokta ustumuze gelmeyın
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2484 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) Alıntı: GÖKKUBBE´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster wala şöle söliyim bi bayan olarak erkeklere bayanlardan çok güvenirim bayanların genelleme yapmış olmıyım ama daha sinsi ve kurnaz olduklarını düşünürüm erkeklere göre.. ![]() bayanlar kıskançtır birbirlerini çekemezlikeri vardır erkeklerde b fazla yoktur daha bi çok şey sıralayabilirm. bayanlar kusura bakmayın bende bi bayanım ama görüşlerim gözlemlerim bu.. ![]() GÖKKUBBE TEBRİKLER, MUHTEŞEMSİN! ![]() :bravo : |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü: 3765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) erkekler her zaman bir bayandan daha samimidirrrrrrrrrr daha dosttur çünkü kızların birbirleriyle aralarında menfaat olayı oluyor kızlardan yediğim kazığı kimseden yemedim en yakın dostum bir erkek benim.. şimdi genelleme yine yanlış olacak ama ben başıma geleni sölüyorum
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) Bencede aslında kızlarmı ıyı erkeklermı ıyı demek yerıne Allah karsımıza hep iyi kalpli insanları cıkarsın dıe dua etmelıyız
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: erkekler neden tuhaftır:) Bitin kadınlar melektir...ama her biri kıskançtır öyle böyle diil hemde...Birbirlerini n sewgililerin farlarını ne bileyim elbiselerini notlarını kıskanırlar hep...Yazık onlara...Bir erkeğin edinebileceği en iyi şey bir bayan dosttur çünkü sizi adam eder...Erkek erkeğe muhabbet bi yerden sonra sadece para futbol ve seks üçlüsüne döner...İki kadında bu aynıdır onların futbolu ise makyajdır...oysa bir bayan bir erkek dostsa sonsuz seçenek çıkar önünüze... |
| | |
![]() |
| Tags |
| tuhaf erkek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |