![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: iSTanßuL..
Rep Gücü: 372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) valla küçkken tek hatRLadıqım misKEt aLırdm qerçi 40 yılda bir alırdım çünkü hep ben ''çömerdm'' bide futboL topu alırdım vazgeçilmezlerden ![]() (mahallenin delisi topumuzu patlattıqı için ) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü: 5115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) Bende şey alırdım takma diş şeklinde jelibona benzeyen şekerler vardı onlardan alırdım bide vampir dişleri vardı takma onlardan alırdım takar evde gezerdim hehe.. Ağzıma büyük gelirdi ama olsun ![]() ![]() Ama en çokda cheetos alırdım ki halada ALIrım.. Konu çok güseLmiş.. TşkLer.. ![]()
__________________ . .. ve çocuklarda öLür! . Konu Nercü tarafından (25.06.07 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bakkal amcadan küçükken aldıklarımız:) bize çocukluğumuzu hatırlattığın için teşekkürler ![]() kolalı jelibona bayılırdım. bir de küçükken acayiy yaramazdım ben ![]() dedemden, çikolata bisküvi alacam deyip para alırdım ve gidip ses çıkaran füze ve torpil alırdım. torpilin etkisini denemek için de onu bir briket duvarın içine ya da kola tenekesine koyardım. duvarlar delik deşik olmuştu bu yüzden |
| | |
![]() |
| Tags |
| bakkal, amcadan, kucukken, aldiklarimiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |