![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| kavga diyalogları kavga diyalogları (markette) - sutler soguk mu? - evet - niye isitmiyosunuz lan lavuklar ben sicak seviyom belki şşş alo baksana -buyur? lan senin gözünün üstünde neden kaş var lan? asuaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa - abi dogum gunun ya, hediye aldim sana, cam sakizi coban armagani - hmm - bak golye. don arkani takayim - ne bicim konusuyon lan sen - sish genc saatin kac? - sekizi bes geciyo abi - ulan benimki on geciyo, ne yalan sooluyon lan sen heaa -sen benim kardesime yanlis yapmissin. -abi senin kardesin kim yaaa -cotank! - bana niye ping attin? - lag var mi diye bakiyodum kisisel bisi degil. - opuaaa! - lan ibne misin ne bicim hareket o? - cotaaa - kardes senin nekadar guzel gozlerin var oyle!, ne renk bi bakıyım onlar? - yeşil... - haaa iyi iyi...! - sen nerelisin bakıyım? - sanane kardesim kişisel bilgilerimi vermek zorundamıyım sana..!!? - ne diyosun lan sen txxxxxx cocuu ?? - ne diyon ...... - hedehödöhedehödö.... .. -diyalog boyle devam eder otobustekiler ayırırlar, sonraki ilk durakta atılırız otubusten... -senin sacin nie uzun metalci misin? metallica haa?? ............... -aaaa ne salak kari, gotude kocaman hem makyajida badana boya.......... -bilader benim arabanin arkasindaki senin araba galiba? 5 saatdir bekliyorum.... -aaaaaa hihihih pardon cizimine kola doktum.........(diki shhhh!) -bilader kiza nie yicekmis gibi bakiyosuuun?....... -bi durum mu vardi? baktin da... virvirvir -sen hristiyan mısın? -ne alaka? -boynunda ki ne ööle haç maç?ne iş? -sanane yaa neysem oyum.. -nedemek sanane,turis falan da diilsin... -çattık haa -çattın tabe.gel bakiim sen bi şööle -tabe bi dakka,kaaan adam bizi çaarıo,dövcekmiş... - ne bakiyon lan bişey mi var¿ -yoooooo... -olmasin zaten!!! çıtaaakkkk!!! -hayatım al afiyet olsun ye falan -bu ne bu -karışık makarna -nası yani karışık makarna -hani geçen sefer düdük makarna yaptım die kavga çıkardın ya, ben de kavga çıkmasın die karışık makarna yaptım,öle hepsinde -ne demek şimdi bu, yani ben hıyarım bi makarna yüzünden kavga çıkarıyorum, yani ben adam değilim, yemiyorum ulan (tabağı fırlatır atar) - hede hede - hodo hodo - ne cins adammissin bi adresi tarif edemedin - essegin skine* kadar yolun var - hmmm -sagci misin solcu musun? -sagciyim -huvaayt -sagci misin solcu musun? -solcuyum -huvaaayt -sagci misin solcu musun? -hicbiri -ot musun lan? huvaaayt -sagci misin solcu musun? -ne sagciyim ne solcu futbolcuyum futbolcu..ehe nasi? -dalga mi gecion lan -şşttt!! sen! söyle bakiyim buraların kralı kim? -kufuaaaaaaaaaaaaa.çt ööönk -lan ne dövüyon be bilmiyosan bilmiyom desene adam gibi baksana kardeş burası senin yerinmiydi? -evet ben oturuyorum beyefendi. -niye sen oturuyosuun laaan, ben niyeee oturammıyyoooruum leaaan!!! -...(çattık) -sen bana ezik mi demeeyee çalışıyoosun heaaaa, senin gibiler ayakta kalsın mı diyorsun, gel bakayım kenara... -hsktr
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kavga, diyaloglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |