![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| senin annen bir melekti yavrum!!!... senin annen bir melekti yavrum - lan neden herkes ********* diyor peki bana? - melekti ama önüne gelene veriyodu - senin annen bir malaktı yavrum - anneeeaaa babam sana malak dedi (ispiyoncu çocuk) - sus lan baarma - senin annen bir ... - melekmiydi - ne meleği cadı karının biriydi şirret karı bak yine sinirim bozuldu - alo hakan senmisin? - evet - senin annen bir melekti yavrum - yemezler anne - tanıdın mı lan eşşek sıpası - baba: b çocuk: ç b- senin annen bir melekti yavrum ç- o zaman niye bi güzellik yapıp bizi zengin yapmadı b- senin annen bir melekti yavrum ç- anaa din hocası yalan diyo melekler hani cinsiyetsizdi b- senin annen melekti yavrum ç- alla alla benim annem fatma diilmiydi b- ehm şey kem küm gençlik işte komşunun kızı melek çok güzeldi öhm ç- allah b*lanı versin baba b- senin annen bir melekti yavrum ç- azrail de bi melek baba b- hönk b- senin annen bi melekti yavrum ç- yapma ya kerizmiyim nan be ne meleği basbayağı insandı işte b- yani şey öyle diil hani mecazen ç- bi yürü git baba be kadından melek mi olurmuş b- töbe töbeeee ç- senin annen bi melekti baba b- sen nerden biliyon olum babannen se doğmadan 12 sene önce öldü ç- bilmem iş olsun diye dediydim b- -senin annen bir melekti yavrum +Melekti ? sonra noldu -O konulara girmeyelim +ırıspı -Sttir velet -Senin annen 1 melekti 2 insandı 5 inekti yavrum +Kendine gel baba -3 tavşan 7 domuz 42 dana -Senin annen bir malaktı yavrum +Annem hakkında düzgün konuş -Melek diyince bişi yok tabi +Sus lan -peki **senin annen bi melekti yavrum. __hııı peki sen neden her gece günah işliyosun baba sende o zaman şeytansın. **neden ki __ben her gece duyuyorum sesleri.annem yapma diyo sen ohh yeh yapcam diosun.neden bi meleği şey ediyosun hıı sölesene. ** **senin annen bir melekti yavrum. __yeter baba . **neden kii __kim bilir melek olmadan önce ne bok yemiştir o **senin annen bir melekti yavrum. __bunu manavcı amca da sölemişti. **ne dedi sana. __senin annen çok qüsel melek gibi kadın dedi.ben de anneme söledim o da tşk etmeye gece onun yanına gitti.sona manavcıdan eşya almış. **nasıldı üstü başı. __valla şöle ..ruspu tipi vardı.. **senin annen... _melekti demi. **sen nerden biliyosun peki. _k.emrahın filminde görmüştüm.ama sonunda babası onun babası çıkmıyodu.emrah kasapın oğlu çıktı. **yoksa sen de mii .aman tanrım. _baba **senin baban ben deilim olm senin baban kasap rüstem amcan. - senin anan ...... + bırak baba her seferinde aynı yalan ! "Senin anan bi melekti yavrum" ; kasap, bakkal, manav öyle demiyor - ne diyor + hep tezgahın altına bişey düşürüyormuş ! - ...rospu ! + kim ? - anan ulan -oğlum senin annen bir... +baba ağzını topla -yalanmı lan ipne, sütçüdenmisin, tüpçüdenmi belli değil, kısırım lan ben, nası oldun sen ak...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| senin, annen, bir, melekti, yavrum___ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |