![]() |
| |||||||
| Geyik & Gırgır & İğrenç Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | kadınlar neden vermez +16 Saf bi adam oldugunu anlarlarsa, namusluyum ayagina vermez süründürür. Arkadas ayagina vermez. Kankine vermistir vermez Paran yoktur vermez Işin yoktur vermez Işin çoktur ilgilenmezsin vermez Iyi davranirsin vermez Fazla üstüne düSersin vermez Içirmezsen vermez Fazla içirirsin veremez. (Kusar musar saa-sola) Eski erkek arkadasini hatirlar esir alir vermez Istemezse vermez Hastadir vermez Ustadir vermez Ilk gün vermez. (Seviyorum, çikiyorum olayina girilmişse) Ev kalabaliksa vermez. (Öyle arka odada falan kasar.) Bodrum'dayiz (Mugla'da olan) verir sanirsin, vermez Ayaküstü vermez Yagmur yagar, vermez Sular akmaz, hiç vermez Deprem olur, korkar, vermez "Annemler gelecek" der, vermez "Annenler gelecek" der, vermez Uff der vermez, puff der vermez "Göbegin var." der vermez, eritsen de vermez O buna verdi; ben bu salaga vermem der vermez. (Ayni kefeye konma olayi) Ailecek tanişiyorsunuzdur vermez Içine abuk bi çamaşir giymiştir, rezil olucaz der vermez Burcunu begenmez vermez. (Aslanlar sadik olmazlar olayi) Kedini sever vermez, köpegini gezdirir vermez(Sivisma yollari) Kaşardir vermez Köy kizidir vermez (2+2 = 4 etmez hali bu iki durum için geçerlidir.) Özel olmazsa vermez Aramazsin, aramazsin, icap edince ararsin: Anlarsa vermez "Arkadaşima yaziyorsun" der vermez "Niye aramadin?" der, vermezzzzz. (En klasik, alisila gelmiS hal) Güldürmezsen vermez Güldürürsün "yavşak" der, vermez. Kisacasi, bu kadin milleti vermeyecegi varsa vermez! >
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| kadinlar, neden, vermez |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |