![]() |
| |||||||
| Geyik,Gırgır,Espriler Bu başlık altında geyik,gırgır,iğrenç espiriler yapabilirsiniz :) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| otele yeni gelen adam kaydını yaptırdıktan sonra odasına çıkar ve odada bir bilgisayar olduğunu görür ve karısına e-mail atmaya karar verir ve e-maili gönderir fakat mail yanlış adrese gider ve e-mailin gittiği adrese sahip olan kadın kocasının cenazesinden yeni dönmüştür kadın e-maili okur ve bayılır kalır mailin gittiği adresteki kadının annesi yerde yatan kızını ve açık bilgisayarı görür ve maili okumaya başlar mail şöyledir merhaba sevgili karıcım buratya yeni geldim ve kaydımı biraz önce yaptırdım burada bir bilgisayar var sevdiklerimize mail gönderebiliyoruz burada herşey senin yarın geleceğini düşünülerek hazırlanmış senin gelmeni heyecanla bekliyorum NOT:burası çok sıcak!!! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: E-mail (kopyum Yhaaa) bak arkadaşım bu kaç oluyor...emeğine herkes saygı duyuyor ama ortam bozacak şeyler yazmassan sewiniriz her konunda ''sende olmasan,emeğimis sarf oluyo,kimse bakmıyo'' gibi şeyler yazarsan olmaz anlatabiliyorumdur umarım lütfen biraz daha dikkat..sen paylaşımını karşılık bekleyerek yapma burada biz gençlerden başka anneler..we farklı yaş ortalamalarında büyüklerimizde war onlarda faydalanıyor biraz daha dikkat bu tür çağrışımlar yapmayalım.. teşekkürler...paylşm için..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |