![]() |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: deep
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 km Hıza 2 Saniyede Ulaşan Modifiye Harikaları El yapımı olan bu araçlar, 100 km hıza 2 saniyede ulaşabiliyor. Aksesuar ve modifiyesiyle de gözlere hitab ediyorlar. Konu BLasTeaR tarafından (10.08.07 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 100 km Hıza 2 Saniyede Ulaşan Modifiye Harikası abi herşey iyi güselde bu arabayı türkiye de kullanacak yol yokk ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 100 km Hıza 2 Saniyede Ulaşan Modifiye Harikası Mükemmel bir araba ve ben buradayım diye bağırıyor. Ama Ahmet kardeşime de katılıyorum,bunu kullanacak yol nerde Türkiye'mde? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Bahçelievler Yaş: 17
Rep Gücü: 463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 100 km Hıza 2 Saniyede Ulaşan Modifiye Harikası araba yere yapışık sanki |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 100 km Hıza 2 Saniyede Ulaşan Modifiye Harikası Yaw araba yere yapışık demişinizde kafam bozuldu benim 2 saniyede mümkünatı yok bir arabanın 100 demesine !!!!!!! İnsanları kandırmayalım lütfen !!!!!! Ama araba güzel ona diyecek yok camaro sanırsam 3.5 sn felan dense neyse !!! |
| | |
![]() |
| Tags |
| hiz tutkunlarina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |