![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Geldin sen Gördüm Seni İçim cız etti Gözlerinide bir ışıltı saçların benim ölüm parmaklıklarım sana baktım o gün baktım baktım ama bidaha bakamadım bakmaya kıyamadım Dedimki sana bir çocuk masumlğunda:SENİ SEVİYORUM Sustun başını yere eğip bana baktım bana baktım dedin ki :Bende Nasıl inanmıştım nasıl? Ama o melek yüze nasıl kanmayabilirdim ki? Herşey gözüme Harika gözüküyordu.... Kusurların varsa bile ben örtüyordum Başıma Taç etmiştim seni yüreğimin sultanı ama sen sen sen ş-ş-şey... dilim varmıyor sana kötü bir laf söylemeye hala O gün telefondan aradım seni -Nasılsın aşkım? -İyim -Neredesin? -Gizemleyim neyse kapatıyorum ŞAŞIRMIŞTIM 10 SANİYE SÜRMÜŞTÜ BU KONUŞMA -Gizemi aradım -Nerdesin -Evdeyim -Elif neyapıyor sinirli gibiydi -Elif cafede BAŞIMDAN KAYNAR Sular Döküldü Atladım gittim cafeye Birde baktım en yakın gördüğüm dost bildiğim bir ŞEREFSİZLE Yaklaştım ve sordum -N'yapıyorsunuz lan burda Boyunlarını büktüler ULAN NEDEN BOYNUNUZU BÜKECEK HAREKETLER İŞLER YAPIYORSUNUZ? Tam vurucaktım melek yüzlüme vuramadım tam o ******************** ****e kaldırdım elimi elim kirlenir dedim NEYSE YA ÜZÜLMEYİN UNUTTUM O Melek şeytanı Dövdüm o Çakalı Artık Yeni Bir Sevgilimi Var Beni Hep seven Hem daha iyi Hemde Daha GÜZEL
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kokan, intikam, cicek, ask |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |