![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Aşk şavaşmakla Kazanilir Hiç Bişey Kolay Değil Diye Başlamak Istiyorum. Ben Daha 14 Yaşinda Herşeyle Dalga Geçen Duygulara önem Vermeyen Bir Insandim Küçük Bir Köyde Yaşiyordum Ve öyle Görmüştüm Duygular önemsizdi Bizde. Ist Buldan Gelen Bir Arkadaşimla Ras Gelen Numara çevirir Insanlarla Dalga Geçerdik Ne Gülerdik Ama Aslinda Gülünecek Bizdik. Bi Suru Erkek Arkadaşim Olmustu Telle Artik Tel Manyaği Olmuştuk Arkadaşim Ist Buldaki Arkadaşinin Numarasini Vermişti Bide Ona Oyun Yapalim Diye Aradim Benim Için Ilk Zamanlar önemi Olmayan Insandi. Alo Dedi Merhaba Ahmetlemi Goruşuyorum Dedim Aslinda Ahmet Değildi Biliyordum Hayir Dedi Halla Halla Bu Numarayi Vermişti Dedim Sehir Olarak Neresi Olduğunu Sordum Ist Bul Dedi Neresi Falan Diye Sordum Ve Muhabettimiz Onlada Başladi Muhabbetimiz çok Uzun Sürmuyordu Ama Diğer Erkeklerden Farkliydi Sanki Hatli Telli Olmasina Ragmen Pek Aramiyor, Sormuyordu Işim Zordu O Aramadikca Daha Cok Aklima Giriyordu Cunku Onu Kendime Aşik Edip Birakmam Gerekti çünkü Arkadaşim Oyle Istiyordu Evet Erkeklerin Muhabbetlerinden Sikildim Ve Surekli Hat Değiştiriyor Erkeleri Eleklerden Geçriyordum. Arkadaşim Istbula Gitti Artik Köy Ne Sikici Geldi Bana 21 Yaşindaydi üniversite Okuyordu Bense Iklokul Mezunu 14 Yaşinda Cok Güzel Bir Kizdim Ama Güzelligim Yetmezdi Cok Yalan Söyledim Okuyorum Dedim Ablam Ankarada Evli Oldugu Için Bende Ankarada Oturuyorum Demiştim Ve 16 Yaşinda Oldugumu Soyledim Hayatimi Sevsin Diye Yalanlar Yalan Dogurdu Içinden Cikilmaz Hal Almişti çok Umrumda Değildi Bu Olay çünkü Birakicaktim Kim Olduğumun Ne önemi Vardi Sanki Sonra Ablama Ankaraya Geldim Oda Beni Gormeye Geldi Ankaraya Vurulmuştu Sanki Bana Hiç Demedigi Kelimelr Diyordu Beni Cok Sevdigini Bile Söylemişti Dunyalar Benim Olmuştu Arada Sirada Arayan Insan Hergün Ariyor Olmuştu Sanki Bende Aşik Olmuştum Ama Olmamaliydim Gecip Gitmeliydim Okadar Ii Ve Yakişikli Insani Nasil Birakabilirdim Artik Beni 5 Dakka Görme Ugruna Bile Ankaraya Geliyordu Cunku Ben Ablamdan Izin Alamiyorum Onada Annem Kizar Diyordum 5 Dakka Ancak Göruşuyorduk. Kim 5 Dakka Için Gelirdiki Onca Yolu Bu Aşk şaşirtmisti Beni Artik Hayatimda Bir O Vardi Artik Ankarada Yaşiyordum Ablam Almişti Beni Yanina Arada Rizeye Gidiyordum Bilgisayar Igilizce Kurslarina Gittim O Cahil Kiz Yoktu Artik Ama Yalanlar Devam Ediyordu Bir Turlu Düzeltemiyorum Beni Birakir Gider Diye Hiç Soyleyemedim 5 Sene Gecmesine Ragmen Kimseyle Taniştirmadim Onu Belki Derler Yalanlarimi Söylerler Yada Anlar Diye Bu Durumdan Hep şikayet Ederdi Aslinda Yalanlarimin Oda Az Bişeyde Olsa Farkindaydi Ama Inanmak Istemiyordu Hep Eger Bana Yalan Soylersen Seni Birakiyim Bana Dogru Soyle Derdi Ama Soyleyemezdim Hala Birakicam Diye Düşünüyordum Onsuz Nefes Alamasamda Birakmalirdim Ben Istanbula Gittim Ve Ailesiyle Taniştim Ailesine Işte Gelin Adayiniz Dedi Ne Mutlu Olmuştum Onlarada Okuyorum Demiştim Ne Yuzle Gittim Bilmiyorum Sif Onu Ve Ailesini Tanimakti Amacim Ve Unutulmamak Istiyordum Onun Için Ailesiyle Tanişmak Istemiştim Ve Onun Askerligi Cikti Artik 27 Yaşindaydi Bende 20 Yaşndaydim Hep Dua Ederdik Ankara Duşsun Diye Düştüde Acemi Birligi Mamakti Ne Sevinmiştim Onla Gecirecegim Bir Saniye Ne Degerliydi Birakicagimi Bitecegini Düsünsemde Dua Ettim Ankarad Kalsi Diye Kaldida Bana Sadece 15 Dakikalik Mesafesi Vardi Artik Her Istedigini Aliyor Har Hatfa Sonu Gorusuyor Ve Hafta Içi Yanina Gidiyordum Onsuz Yaşayamazdim Ama Yalanlarida Soyleyemezdim Askerlik Bitti Artik Nişanlak Istiyor Baski Yapiyordu O Yaz Ablamla Eniştem Koye Gittiler 15 Gunlugune Evde Yalnizdim Ozcani Cagirdim Ve Geldi Onla Yaşiyordum Ben Caliştigim Için Işe Gitmeliydim O Evde Kaldi Benim Açik Ilkokul Kitaplarimi Ve öğrençi Kartimi Sakladigim Yerde Gormüş Ve Istbula Gitti Bana Bir Hafta Bişey Söylemedi Sonra Konuşturdu Doğruladim Herseyi Anlattim Cok Mutluydum üstumde Tonlarca Yuk Kalkti Sanki O Biraksin Ben Birakamiyorum Dedim Ve Birakti Beni 24 Saat Agliyordum Ailem Onu Biliyorlardi Baştan Beri Ama Ylanlarimi Bilmiyorlardi Ne Tel Paralari Odemişti Babam Onun Ugruna Annemi Aradim Annem Memleketteydi Ben Ozcana Gidicem Dedmiştim Ist Bula Beş Dakka Gorup Doncem Dedim Enişteme Soyle Dedim Ve Annem Aglamama Dayanamamiş Enişteme Gitsin Dedmişti Gittim Evinin Onune Kadar Trenle Sabah Erkenden Evinin önundeydim Onu Arabasinin önunde Bekliycektim Ama Annesi Ne Tesaduftu Balkona Cikiyor Beni Gordu Hemen Eve Aldi Anladilar Bişey Var Diye Tam 7 Kilo Vermiştim 15 Gunde Bişey Demedik Ve Evden Cikip Arabada Sahil Kenarinda Konuştuk Beni Gorunce Cok şaşirdi Niye Geldin Bitti Dedi Anlam Verememiş Istbula Gelmeme Seviyordum Sevgiydi Benimkisi Ona Getiren. 5 Dakka Gorup Gitcem Dedim Seni Gormek Istedim Yaşamak Için Dedim Ve Ankaraya Geri Dondum Beni Otobuse Bindirdi Bir Yabanci Gibi Ağliyordum Heryerede Onun Yaninda Bile O Kalbi Benle Dolu Insana Ne Olmuştu Nasil Taş Kalpli Olmuştu Diye Ağliyordum Ama Hakta Veriyorum Sonra Bir Msj Geldi Telime Ondandi (cok Koydu Seni Yabanci Gibi Gondermek Sarilamamak Seni çok özlemişim Meger) Diye Oan Otobusten Inip Ona Geri Dönmek Istemiştim Ama Biliyordum Izinim Bir Gündu Işe Gitmem Gerekti Dönemezdim Bende Msj Cektim Ben Seni çok Seviyorum Oyunla Başladi Ama Oyun Oynamadim Senle Diye Zaamn Istemişti Ve Zamani Doldu Nişanlanmaya Kadar Verdik Sevgimiz Agir Basti öyle Mutluydumki Okadar Zor Seyler Atlattik Ki Bilseniz Ya Guler Yada Ağlarsiniz Ailelere Yalanlari Anlatirken Yuzumu Görmeliydiniz Sonunda Dediğim Tek Sey Yuzsuzluğumden Değil Ozcani Cok Sevdigimdedir Karşiniza Cikip Bunlari Anlatmam Dedim. Hersey Olmuş Bikere Deyip Anlayişla Karsiladir Ve Nişanlandik Yalanlari Sildik Bir Daha Konuşmamak şartiyla Tek Okul Değildi Yalanlarim Yaşadigim Sehirden Kaç Kardese Kadar Of Of Birdaha Yalan Söyememeye Yeminliyim Dostlar şimdi O Eletronik Muhendisi Bense Orta Okul Mezunu Aşkim 29 Bende 22 Yaşindayim 3 Ay Sonra Düğünümüz Var Herkesi Beklerim Dostlar | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk şavaşmakla Kazanilir way bea Allah mutluluğunuzu daim etsin ...
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk şavaşmakla Kazanilir keşke her aşk savaşmakla kazanılsa
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Aşk şavaşmakla Kazanilir ne güzel anlattıklarını değil seni seviyormuş çok önemli bişii bu allah mesut bahtiyar etsin.
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevgin icin yasamalisin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |