![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SEVGİLİSİNİN DUYGUSUZ OLDUĞUNDAN YAKINANLARA BİR HİKAYE.(Okuyun Ama Ağlama Sonu intiharla bitmeseymiş belki benim için güzel olabilirdi. Ama duygularımızın sömürülmeye çalıştığını anladığım hiç bir olay bana sevimli gelmiyor nedense.. Teşekkürler recep |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü : 72 Rep Puanı : 6750 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SEVGİLİSİNİN DUYGUSUZ OLDUĞUNDAN YAKINANLARA BİR HİKAYE.(Okuyun Ama Ağlama waLLa üşenmeden sıkıLmadan okudum oLdukça anLamLı.. payLaşıma tşkLer..
__________________ || ¤ۣۜ..¤ || Mя. уωZzz || ~ ¤ _İstaNbuL_ ¤ ~ || คуรยภ0687|| ¤ۣۜ..¤ || з٨٥٦ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SEVGİLİSİNİN DUYGUSUZ OLDUĞUNDAN YAKINANLARA BİR HİKAYE.(Okuyun Ama Ağlama çoq gzxl ya saqğol
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |