![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 (permalink) |
| --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde çok basit bir düşünce ...kızda oynattırmasın duyguları ile... eşşek deil ya seviyosa kesinlikle anlar. anlamıyosa zaten sevmiyodur bırak devam etsin her ikiside birbirlerinin egolarını tamamlar işte ![]() aşk öyle güçlü bir histir ki bakışlardan yürüyüşlerden konuşmalardan kısacası herşeyden kendisini yaşatır. yaşatmıyorsa ona aşk demek imkansızdır ve ortada bir aldatma söz konusu olamaz... | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde uleeeee kavgaya bak ![]() boşa kavga boşa polemik insan baktığı gözle görür, o yüzden kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. karşı tarafı olduğu gibi kabul edin ve yaptıklarına anlayış gösterin, ortalık süt liman oluveriyo relax relax her flörtünle sonsuza dek mutlu olucan evlenicen diye bi yasa bi kural yok ki ne diye bunca uğraş ! hem sevgi çok basit bişii insan herkesi sevebilir ama herkese saygılı,dürüst,fedak ar,sabırlı olamaz o yüzden sevgiden önce bunları inşaa etmek gerek okurkenn höytt noluyor bu ne sinir dedim hee ortada bişi yokken hemde
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde Wallahıde bıllahıde hiç bı konuyu sayfa sayfa cevırıp okumadım ama bunu gözlerımı dısarı cıkarark okudum nolmus burda böle dedm ![]() ama kımı haklı kımı haksızdı yınede guzel bı tartısma olmus en azından duz bı cızgıde ılerlenmıs ben böle tartısmaları sewıyrm nys böceegımnde dedıgı gıbı herkes kendı gözuyle göruyo kımseye kendı gördugunu ınandıramssn sımdı en dogrusu herkesın bıldıgını yapması nasıl mutlu oluyorsa o sekılde dewam etmesı gerekıo herkes bı baska değişle egolarını tatmin edio
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevgili unutulmaz |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ömer faruk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |