![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #17 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 14068
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 513 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde EVET NURGÜL, bi yerden sonra bu kadar seçici olmak hiç iyi olmuyor benden söylemesi ![]() ELİF, Ne bilim benim sevince ki halimi başka türlü ifade eden bi terim deyim bulamadım ![]() . . |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3389 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 10604 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde sadece çok seviyorum yeterli ve şunuda diyebilirsin kendimden ve kendisinden çok seviyorum ![]() ![]() sadece bir öneri
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 14068
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 513 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde Alıntı:
birini, sadece ama sadece bir kişiyi onu sevmek öyle bi duygu ki öyle çok seviyorumla yada bazı kelimelerle ASLA ifade edemem etmem çünkü öyle oldugumda nasıl hissettiğimi bi ben biliyorum ALLAH yardımcım olsun . . | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3389 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 10604 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde kaç yaşındasın bu duyguyu ilk hissetmişsen bişe diyemem ama ..
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
![]() |
| Tags |
| sevgili unutulmaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |