![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde Evet Nurgül Haklısın sende Umudumu elbette yitirmedim çok şükür Beni korkutan şu ki seçiciliğim artıyor... Bu da çok iyi bişi diil, sanırım burdaki gibi beni çekip çevirmesi gerekicek bi süre o şanslı kişinin ![]()
| ||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #12 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4537 Rep Puanı : 451883 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde bazen nedensiz saçma sapan şeylerden ayrılan insanları düşünüyorumda.. ne garip ne saçma.. kimse benim yerimde olmak istemezdi eminim.. sevginize sahip çıkın.. |
| | |
| | #13 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 513 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde
eee şimdi karşımdaki de öyle ise ancak sevebiliyorum bu durumda sevgiye sahip çıkmış olmuyormuyuz peki neden hala ayrılık oluyor DURUP DURURKEN BU ARADA SENİN İMZANDAKİ GİBİ Bİ RESİMLİ ŞİİR YÜZÜNDEN COŞMUŞTUM BU KONUYU AÇARKEN SÖLİM . . . | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4537 Rep Puanı : 451883 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde oluyor işte..bende derdim iki seven neden ayrılsın diye ama oluyormuş.. Konu GöKKuBBe tarafından (11.08.07 Saat 06:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 38 Rep Puanı : 3446 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde
seçiciliğinin artması kötü bişey deil ki. nie seni korkutuyo bu kadar.. zaten öle olmak gerekmiyo mu?? seçici olmak lazım seçici.... | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevgili unutulmaz |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ömer faruk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |