![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde ilk yazdıklarına bakarsak bunu kız erkek meselesi haline getiren sensin ortada bir ilişki varsa bu tek taraflı bitmez ve ilişki öldükten sonra nedenler ve keşkeler başlar hiç birine cvp veremezsin ve zmanı geriye alamassın sadece içindeki herneyse onu öldürmeye çalışırsın hıı bunda ne kadar başarılı olursun bilmem ama zaman küllendiriyo
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 513 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde öfkem geçti duruldum hatta ilk mesajımdaki bazı kelimeleri de kaldırdım, nasıl coşmuşsam o anda. toparlayayım o halde yeniden, bana göre ilişkilerin asıl bitme sebebi ; gösterilen fazla sabır ve fedakarlıklar... hadi gelin abartmadan sevelim, çok sevelim ama onu mutlu etmek için abartmayalım bazı şeyleri... |
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: goThiC kaßalLah
Rep Gücü : 105 Rep Puanı : 10055 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde
bunun icin de, kimseye hakettiğinden fazlasını vermemek lazim.
__________________ WhaT GoeS AroUnD ComeS AroUnd aDı Yok,, MaNaSı YoK... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 38 Rep Puanı : 3446 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde kız erkek hiç farketmez hakklısın bence de...evet böleleri var malesef.çoğunlukta da olabilirler evet... ![]() AMA bi insan müsvettesi böle yaptı die hepsini genellemek yanlış ..umudunu yitirme bence bu kadar nefret dolu da olma.!!! çünkü herzaman insan müsvetteleriyle karşılaşıcaksın die bişey yokk.. elbet bi gün karşına gönlüne göre biri çıkacak ben eminim.. UMUT ET ve GÖR ! !!! !....... ![]() ![]() (((( ama tabi bu kadar nefret dolu olursan umut etmenin de sana bi yararı olmıcaı kesin )))....... .................... .................... ... |
| | |
| | #10 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 513 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde
sevdiğine o değeri vereceksin. aslolan şu ki bir zamanlar yüzüme söylendi çekiniyorum yoksa seni çok seviyorum ama çok verirsem bozulursan die korkuyorum denmişti EVET haklıydı ama tedirgin oldugu kişi yanlıştı. bu durumda ikiye ayıralım; a. sevginin o şımartılıcak kadar verilenini kaldıramayanlar sevginin ne oldugunu aslında hala bilmeyenler yani b. aldıkça mutlu olup eşim sevgilim beni nasılda seviyoru görüp bende onu daha mutlu edebilmek istiyorum gazını açabilenler, sevginin ne oldugunu keşfetmiş olanlar. . . . | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevgili unutulmaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |