![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde MADEM HALA UNUTMADIĞINIZ BİRİ VAR VE BU VE BENZERİ FORUMLARDA ONU DÜŞÜNEREK AŞK ŞİİRLERİ OKUYUP SONRADA SEVGİLİM DEDİĞİNİZ DİĞER ZAVALLIYLA BULUŞUCAKSINIZ.... NEDEN ? SEVGİLİSİNİZ SİZ ÖYLEMİ... BEDDUA ETMEM AMA ŞU AN HERŞEYİ YAPABİLİRİM... NEFRET NEFRET NEFRET BİRİNİ SEVERKEN HALA, BİR BAŞKASI İLE OLABİLEN HER İNSAN MÜSVETTESİNE... NEFRET . . | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 513 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde bu ne demek şimdi böyle konuşmaları zaten terkederken de yapıyorsunuz mesele de burada önce herşeye sabredersiniz ya siz delimisiniz neden sabrediyorsunuz ondan sonra görmüyormusunuz bu yüzden yıkılıyor herşey sabretme baştan ilerlemesin yaaaa yok abi yok demin ki rus ve türk kızları topiğine rep vercem şimdi gidip... Sizde bizde hepsini hakediyoruz adam gibi ilişki yürütme olayını çözmediğimiz sürece... . . . |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü : 113 Rep Puanı : 10604 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde neden genelleme yapıyosun bunu sizler yapmıormsunuz düşün bi sana bişe söyliyeyim mi kızlar daha fedakar ve daha sadık unutmaları daha uzun sürüyo ve kalblerinde hep biraz acı kalıyo ne yaşadın bilmiyorum ama bencil olmaktan vazgec
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü : 9 Rep Puanı : 513 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Madem "bir" sevgili hiç unutulmaz o halde
1. ben de çok fedakarım ve erkeğim 2. ben acaip sadığım 5 yıl hiç bi yanlışım olmadı ve ben erkeğim 3. benimde kalbim sızladı sızlıodu hatta zaman zaman sızlar ve ben erkeğim 4. hepimiz yaşadık bende yaşadım ve ben yaşatılan kişiyim ve erkeğim bu durumda demek ki tartışma erkek kız meselesi olmaktan çıkıyor neyiz neden böyle şeyler oluyora geliyor aferin bize şimdi gelde çık işin içinden çıldırrrrrrr gelio. . . | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sevgili unutulmaz |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| ömer faruk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |