![]() |
| |||||||
| Gerçek Aşk Hikayeleri Kendi aşk hikayelerinizi ya da yaşanmış aşk hikayelerini bu alanda yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Zira âşık, çok güzel bir hikayedir.. daha önce bir arkadaştan da dinlemiştim ve etkilenmiştim doğrusu. bir rivayete göre olay Şam'da gerçekleşir. diğer bir rivayete göre ise Mısır Fethi sırasında gerçekleşir. Yavuz Sultan Selim Han, aşkından ve heyecanından terk-i hayat eyleyen cariye için bir türbe yaptırır. Kuşatmayı 10 gün erteleyip, türbesinin başında yas tutup gözyaşı döker..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Zira âşık, ya bukadar hüzünlü bir son cok kotu ![]()
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #9 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 3138 Rep Puanı : 311974 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Zira âşık,
Yavuuuzzz yaaa ii ki benm Ceddim | |||||||||||||||||||||||
| | |