![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | ark. ben xp kullanıodum ses kartımla sesle ilgili iç bi sorunum yokttu vista yukledim butun herseyi tanıttım zaten kendisi tanıdı sonra ses kartını tanımadı ben elle tanıttım yine olmadı birisine sordum ses kartının driver i vistayı desteklemiosa ondan olur anakartın markası neyse ona göre indir vistaya uyumlu olanını dedi ama ben bulkamdım ![]() anakartım ASUS nasıl aramam gerekio bilmiorum ltfen yardım edin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10184 Yaş: 20 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 75856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Vista Ses Kartı Sorunu şimdi Asus ama modeli nee...birde ses kartın onboard mı yoksa haricimi.... hariciyse anakarta göre değil ses kartının markasına göre arıyacaksın ama onboardsa şu şekilde arıyacaksın "Asus (Anakart modeli) vista driver" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Yaş: 17 Nerden: Kayseri
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 4 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Vista Ses Kartı Sorunu ya valla annamıom ben asus anakartın üzerindeymiş ses kartı galiba markasını nerden öğrenicez :S |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10184 Yaş: 20 Nerden: Avni Aker-Deniz Tarafı KaleArkası
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 75856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Vista Ses Kartı Sorunu bilgisayar açılırken ilk açma düğmesine bastığında anakart markasını gösterir asus logosu falan çıkar ordan bak anakart modeline one göre yardımcı olalım yada everest adlı programı yükle sistem özelliklerinden anakart markamodelini bul |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Yaş: 17 Nerden: Kayseri
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 4 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Vista Ses Kartı Sorunu tmm tesekkurler hemen öğreniyim araştırıyım bulamassam yardımlarınıa muhtacım |
| | |
![]() |
| Tags |
| vista |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |