![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | Merhaba arkadaşlar lexmark3300 yükleme sorunum war yazıcıyı kullanabilmem için yüklemem lazım ödew yetiştirmem gerekiyor fakat heryüklemeye başladığımda wavs.exe dosyasını istiyor ama - pc de öyle bir dosya bulamadım ben cd de ınstall klasöründe olması gereken dosya sanıyorum fakat mevrut değil..o dosya neyse o olmadan da yükleme yapmıyor.. konuyla alakalı bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım ederlerse çok memnun olucam.. ilginize şimdiden teşekkürler..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (11.02.08 Saat 07:00 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 17472 Nerden: Kendiside bilmio:)
Ettiği Teşekkür: 123 52 Mesajına 86 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 247608 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lexmark 3300 yükleme problemi ! Joss yazıcının driverını internetten indir kur.Senin cd de dosya eksik yani cd ölmüş diyebilir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lexmark 3300 yükleme problemi ! internette baktımda download yok install dosyasının içinde wavs.exe olması lazım ki printi kurmuo sadece tarayıcıyı kuruyor serwisine gidicem büyük ihtimal cd de bişe olduu belli eksik dosya saoL ilgilendiğin için osmik
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 17472 Nerden: Kendiside bilmio:)
Ettiği Teşekkür: 123 52 Mesajına 86 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 247608 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lexmark 3300 yükleme problemi ! önemli değil yardımcı olabildiysem sevinirim Open Drivers - Free Download Lexmark Device Driver Downloads Windows XP -- Lexmark United States bu siteleri incele Joss Umarım işini görür |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lexmark 3300 yükleme problemi ! Teşekkürler tekrardan osmik ama internetten indirmek pekte iyi bir çözüm diiL açıkcası bulduğm birkaç şeyi indirdiğimde wirüs geldi hala uğraşıorum.oyüzden bi serwisine uğrayayım mecburlar halletmeye 2 yıl garantisi war sonuçta mecbur yapıcaklar.. ilgin için yardımın için tekrar teşekkürler..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| lexmark, serisi, yazilim, yukleme hatasi |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |