![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | siteye kendi resmimi koyamadım bi yardım
__________________ ![]() Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım Adam mı diye... |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Oct 2007 Kullanıcı No: 18905
: 0 Rep Puanı : 35290 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: resmimi siteye koyamadım sanal kampüs foto albümüne
__________________ ![]() Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım Adam mı diye... |
| |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Age: 22
: 80 Rep Puanı : 540230 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: resmimi siteye koyamadım LinkLer kafanı karıştırabilir sen resmini imageshack sitesine kayıtladıkladıktan sonra zaten gönderdiğin resim orda gözükücektir. Istersen direk resminin üzerine ordan kopyala yapıp açtığın konunun içerisine yapıştırabilirsin! Neyse resimli anlatım kafanı karıştırırsa biz buralardayız ![]() Kolay qeLsin..
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| |
![]() |
| Tags |
| yardim |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |