![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | pc biryerden kopyaladığım kaydettiğim tüm resimleri bmt bit eşlem olarak kaydediyo jpg olan resimleri bile önceden normal jpg kaydediodu noldu bilmiyorum birden deişti.. nerdn ayarlanır nasıl halledilir bi yardımcı olursanız çok sewinirim acil halletmem lazm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 224 164 Mesajına 369 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 724564 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: resimleri bit eşlem resmi olarak kaydediyo.. Neden böyle oldu durup dururken bilmiyorum ama, resim çok değilse painle açıp farklı kaydet diyerek jpeg yapabilirsin |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: resimleri bit eşlem resmi olarak kaydediyo.. maalesef ancak öyle oluyor daha önce yoktu gifleride kabul etmiyo kaydedilen tüm resimler bmt olarak kaydedilio sorunun nerdn olduğunu hala anlayamadm... farklı olanda şu kaydettiğin bi resmi jpeg olarak kaydetti jpeg türü olan başka bi resmi bit olarak yine hafızamı karştı noldu hçbişi anlamadım bianda durupdururken... farklı bi çözüm yokmu yani paint harici...
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 224 164 Mesajına 369 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 724564 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: resimleri bit eşlem resmi olarak kaydediyo.. En son resim düzenleme ile alakalı bir program kurduysan onun ayarlarından da olabilir. Eğer öyleyse o programı kaldırmayı dene |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: resimleri bit eşlem resmi olarak kaydediyo.. picasa2 die bi prog.kurdum aslında aklıma gldi ama sorun olmayacağını düşündüm kaldırayım birde öyle deneyeyim yardımın için saol eğer olursa bilgilendiririm... programı kaldırdım ama işe yaramadı pc yi yeniden mi başlatsam olurmu acaba???
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (13.08.07 Saat 05:12 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bmt, jpeg |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |