![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | mozilla yüklemştim firefox, kaldırdm pc den ama programların simgeleri msn ileti geçmişinin simgeleri mozilla simgesinden we onlar açılmıyor kaldırdım pc den ama neden böle oldu pc nin c deki programlarıda açlmıyor://yadıımmm
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 1
: 261 Rep Puanı : 747887 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mozillayı pc den kaldrdım ama gerisini anlamadım.. O dosyalara sağ tıkla birlikte aç de, ve explorer seç aşağıda bir kutucuk göreceksin herzaman bu programı kullan dşye onu seç. Muhtemel firefox kurduğunda varsayılan tarayıcı olarak seçtiğinden olmuştur.. |
| |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mozillayı pc den kaldrdım ama gerisini anlamadım.. çok teşekkür ederim her defasında yardımıma koşuyosunuz tekrar teşekkürederim....
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
![]() |
| Tags |
| mozillayi, den, kaldrdim, ama, gerisini, anlamadim |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |