![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | ARKADAŞLAR BEN PC ME MİNTON KULAKLIK ALDIM MİKROFONLU KULAKLIKTAN SES GELİO AMA MİKROFON SES ALMIO ALDIĞM YERE GTTM ÇALIŞIO DEDİ DONATILARA BAKTIM TÜM SESLER AÇIK MSN DEN SES WE GÖRÜNTÜ AYARLARINA BAKTIM KULAKLIKTAN SES GELİO AMA MİKROFON YİNE SES ALMIYO BİLDİĞİNİZ BAŞKA Bİ YOL DAHA WARSA YAZARMISINIZ ACİL BEKLİYORUM:///
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Chaos™ tarafından (26.07.07 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Acİl Yardiiiimmmm:// Sağ alt köşeden ses ayarlarını aç seçeneklerden özellikler de ve resimdeki mikrofon kutusunu işaretle sonra da bir önceki ekrana mikrofon sütununun geldiğini göreceksin, en altta sessiz kutusu genelde işaretlidir orayı da kaldır düzelmesi lazım.. ![]() UYARI: 1-Konu başlığını bir daha bu şekilde açma, knu neyse onunla ilgili birşeyler yaz ben değiştiriyorum şimdi. 2-Büyük puntolar kullanma! |
| |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mikrofondan ses gelmiyor(yardım) benim özellikler bölümünde aux hariç mikrofonda dahil tüm kutucuklar işaretli ama oradaki sütundan ses alınca sarı renkte bir yükselme olduğnu yazıo ama bnm o sütunda boş yani sarı bir belirti yok we bütün seslerde açıkkk:///
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mikrofondan ses gelmiyor(yardım) ses ayarlarına girdiğindeki ekran görüntüsünü yollar mısın? |
| |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Mikrofondan ses gelmiyor(yardım) okonuda bir blgim yok yani görüntüyü nasl yollayablirm?
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
![]() |
| Tags |
| mikrofondan, ses, gelmiyoryardim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |