![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... | vista uyumlu a4tech marka modeli pk5 ınstall drıver paylaşımcılar pcye vista kurdum ama galiba benim vebcamı okumuyo vista.markaa4tech model pk5 bulanınız yada yardımcı omak isteyeniniz varsa lütfen.vista uyumlu yukarıda belirtilen marka modelin ınstall drıver aranıyor.....!!!!çok acill.. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: vista uyumlu a4tech marka modeli pk5 ınstall drıver Alıntı:
Alternatif link Bir alternatif daha Konu Chaos™ tarafından (29.03.08 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10517
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 3684 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: vista uyumlu a4tech marka modeli pk5 ınstall drıver O Vistayı Hiç Alma Bence ben temasını yüklim dedim bilgisayarın kamerası çalışmadı sildim vistayı çalıştı aman aman diyeyim !! |
| | |
![]() |
| Tags |
| vista, uyumlu, a4tech, marka, modeli, pk5, install, driver |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |