![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | Kaspersky ı silemiyorum(sorun) arkadaşar benim program ekle/kaldırda kaspersky var ama silemiyorum.. onu silmek için günlerdir uğraşıyorum.. 2.sorunuma gelince sistem geri yükleme açılmıyor.tıklıyorum kumsaati geliyor sonra gidiyor.ikinci tıklayışımda ise boş bişi geliyor.resimde verdim onuda.. sonra başlattaki Yardım ve desteğe tıklıyorum o hiç açılmıyor.. arkadaşar acil yardımlarınızı bekliyorum... çok sagolun .. :confuse d: :confuse d: |
| |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5311 Yaş: 18 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!!
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 92422 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arkadaşlar acil YArdımm !!! sorun yumağı İşte derdine çare o durumları bende çok yaşadım dostum sen şimdi git bilgisayarcıya güzel bi xp cdsi al okkalı bi format çek makinaya bak o zaman herşey nasıl çalışır ama ekran kartı vb. tanıtmayı unutma formattan sonra haydi iyi eğlencelermi desem kolay gelsin mi desem artık |
| |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 7734
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arkadaşlar acil YArdımm !!! sorun yumağı ya çok saol enigmada ben yeteneksizim biraz... ben daha önceki format çekme çalışmalarımda 4 kere pc göçtü..hiçde format çekemedim.bende xp cd si var da format çekemedikten sonra işe yaramıyor..pc ci cagırsam adam daha 15 gün önce geldi 20 ytl kaptı gitti wala bu sefer babam oyar beni .. formatsız bi çare arıyorummm .. ama sen yinede sagolasın ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5311 Yaş: 18 Nerden: Ben heryerdeyim ama simdilik ankara !!!
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 2 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 92422 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arkadaşlar acil YArdımm !!! sorun yumağı Alıntı:
| |
| |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 7734
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arkadaşlar acil YArdımm !!! sorun yumağı sey yaa benim d de 1.679.503 Kb Xp yedek diye bişey var.. Ghost image filan dio..sen bana onu geri getirmeyi öretsen .. o işe yararmı.. yaw adı üstünde yedek ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags |
| kaspersky, silemiyorumsorun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |