![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 224 164 Mesajına 369 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 724564 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: html den anlayanlar buraya bakarmısınız.. sorduğun soru çok genel, yani kursa gitmen lazım. ama basit olarak sorarsan yardım ederiz. Yani ne yapmaya çalıştın da olmadı, forum mu açtın, forumun ne? vbulletin, smf,phpbb...vs gibi direk html anlayan var mı dersen olmaz... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 7734
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: html den anlayanlar buraya bakarmısınız.. pardon chaos yaa..şimdik ben phpbb forumup uzantılı bi forum açtım daa.. ona böle kuru kuru olmasın diye java scprit kodları filan sormustum..hani saat,chat server vss. gibilerinden yani ... |
| | |
![]() |
| Tags |
| html, den, anlayanlar, buraya, bakarmisiniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |