![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... | Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar benim internetim çok fazla kopuyor hele bi de knight oynarken 10 dk kada bir kopuyor bunun nedeni ne olabilir in hızım:1024 Bunu bana açıklayabilecek olan var mı?(resimli olursa daha gusel olur) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4130
: 0 Rep Puanı : 38345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : İnternetim çok kopuyor ndn olabilir? Bunun Sebebi Modem Veya Swic'e Bağlı Olarak Yapabiliyor. Senin Hattin üzerinde Başkalari Varsa Modemin Kaldirmiyor Olabilir. Veya Başka Bir Swich Dene Bana Sorarsan
__________________ Last edited by K@FK@S; 14.05.07 at 12:21. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Join Date: Jan 2006 Kullanıcı No: 3015 Age: 27
: 14 Rep Puanı : 190720 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İnternetim çok kopuyor ndn olabilir? kardes o sorun buyuk bır ıhtımalle kullandıgın ısletım sıstemınden yada modemınden kaynakLanıyordur..bu gıbı konuLar ıcın oLay yerı ınceLeme yapmadan tam oLarak bırseyLer yapıyLamaz ama kısa oz bır sekıLde sorunun kaynagı bunLar oLabıLır..
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa |
| | |
![]() |
| Tags |
| internetim, cok, kopuyor, ndn, olabilir |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |