![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye | not sistemiyşe alakalı bir sorunum var bilen var mı aslında konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım yanlış yere açmışsam kusura bakmayın ilgili arkadaş gereken yere bir zahmet taşısın benim bir sorum olacak 1.dönem not ortalamam 1.8 in altında ve bir dersten DC birinden DD aldım şimdi ben 2. dönem not ortalamamı 2.0 ın üzerine çıkarırsam 1. dönemde aldığım o DC ve DD olan dersleri geçmiş oluyormuyum yoksa yeniden bu dersleri alacakmıyım bilen varsa yardım etsin aslında biraz bilgim vardı ama geçenlerde biri kafamı fena halde karıştırdı yardımlarınız için şimdiden sağolun |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : merhaba yardım edin lütfen Merhaba aramıza hoşgeldin, öncelikle bir sorunun var ve konuyu sorunlar kısmına taşıyorum, ikinci olarak da nerde okuyorsun ne bölüm okuyorsun biraz detaylı bilgi ver, her okulun kendi sistemi olur bilmemiz mümkün olmayabilir... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : merhaba yardım edin lütfen slm aramiza hos geldin , chaosun dedigi gibi her okulun kendi sistemi var ama butur sartli gecmeler yani ortalamyla gecme sadece o donemin ortalamasiyla olur anliyacagin ne yazikki 2.donem ortalamasi 1. donemi etkilemez . Ve bana gore bu sistem butun okullarda ayni olmali
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| sistemiyse, alakali, bir, sorunum, var, bilen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |