![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Nonpreset Mode Hatasi Arklar bnmde parda ark gibi 17 INC bir benq monitörüm var hiç birşey yokkyen birden NON PRESET MODE die bir hata verdi oyuna giridgimde birden grafikler alt üst oLup pc kasıor ve res atmak durumnda kalıorum iLk once sadece 1 oyun için yaptıgını dusundum ama butun oyunlarda aynı hatayı gösterior.Yardımcı olursanız sevinirim TŞk . | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 8 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Nonpreset Mode Hatasi Monitörden gelen kablonun ekran kartına tam olarak girdiğinden emin ol, pixeli değiştirip dene. Ama monitör ile alakalı bir ayar bu o kesin. Monitörün üzerindeki düğmeler ile ayarlara girip default yap ve auto adjust yapmayı dene. Menüyü gezerken görürsün adjust |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Nonpreset Mode Hatasi pixel ini dne olmassa yenileme hızını 60 yap oda olmassa kablodan bnm ki yenileme hızından aluomuş çok şükür hallettim
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |