![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sisteminiz aniden "Project1" hatası verir ve kapatılması gerekiyor şeklinde bir uyarı alırsınız. *Çalıştır/msconfig yaptığınızda başlangıçta çalışacak programlar arasında eyt.exe vardır. *Görev yöneticisinde "Project1" adında ne olduğu belirsiz bir program çalışır. *İlk bulaştığı zamanlarda İ.E açıldığında liseli...... şeklinde bir siteyi açılır. Silme Yöntemleri: *Kaliteli ve güncel bir antivirüs programı ile güvenli modda sistem taraması yapın. *Anti-spy programı ile sistem taraması yapın.(ad-aware,spybot) *Başlat/çalıştır/regedit ==> ctrl+f yapın ve eyt.exe'yi bulup silin. Birkaç yerden araştırdım bu yöntemden gayet memnun kalanlar war denemende fayda var Umarım işine yarar kolay gelsin ![]() burda da biraz daha ayrıntı war sanıyorum.. 1-) başlat/çalıştır/msconfig yazın daha sonra başlangıç sekmesinden eyt.exe yı bulun ve açılışta çalışmasını engelle deyin egerki eyt.exe dosyasını burda bulamas iseniz hiç bir işlem yapmayın. 2-) Bilgisayarınızı tekrar yeniden başlatıp güvenli modda giriş yapın ve ctrl+f arama fonksiyonunda gelişmiş aramayla gizli klasörlerde vs ara secnegini seçin ve buraya eyt.exe adını yasın ve aramayı başlatın.Arama sonucunda eger boyle bır dosyayı bulursanız silin mutlaka.Ben buldum ve sildim şimdilik bir sorunum yok.ayrıca bu eyt.exe yanı project1 illetıyle uğraşırken kotamda hızlı bır artış oldugunu hissetim sanki.. ve kesinlikle böyle bir durumda kaldıgınızda yani dosyayı hala silemediyseniz bılgisayar kapalıyken mutlaka modemıde kapatınız.. 3-) başlat/çalıştır/regedit yazarak açılan bölümde ctrl + f yaparak aranacak kelimeye eyt.exe ve Project1 yazarak bulduğu dosyaları silebilirsiniz.
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (30.12.07 Saat 02:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: project1 hatası acıl yardım Rica ederim Görevimiz ..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| project1 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |