![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar(online destek) Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: winlogon.exe csrss.exe hatası programda sadece istediğim bölümü tarattırma şansım varmı diğer şekilde yaptım ve nerdeyse 14-15 saat sürüyo çıkan hataları düzelttir dediğimdede çok uzun süre beklemesine reğmen takılıyo ve devam etmiyo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: winlogon.exe csrss.exe hatası Alıntı: terzi´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster bencede format at ama bilgisayarındaki özel programları kopyalamayı sakın unutma ![]() teşekkür ederim ama format atmak en kolayı ben format atmak istemiyorum dediğin gibi çok özel programlar var ve bidaha yüklemem imkansız.yedekleme şansımda yokmuş bi daha programlarımın çalışmayacağını söylediler.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| winlogonexe hatasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |