![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Nerden: from hell Yaş: 27
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 196390 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: winlogon.exe csrss.exe hatası SPYBOT SEARCH & DESTROY. Programı indir ve kur Freeware'dir taramayı yap ve buldugu hataları duzelttir ve sonucu yine buraya yaz..
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa Konu Chaos™ tarafından (26.10.07 Saat 10:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8462 Rep Puanı : 841321 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: winlogon.exe csrss.exe hatası ghetto ben programı indirdim bul ve yok et butonuna tıkladım problemleri araya tıkladım ama uzun zamandır çalışıyo hiç bişi çıkmadı bu şekilde çalışmıyomu acaba eksik bişilermi yapıyorum
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| !-ThE ßiG BaD AdmiN-! ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Nerden: from hell Yaş: 27
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 196390 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: winlogon.exe csrss.exe hatası
Evet programın calısma sekli oyle fakat tarama sureci bilgisayarındaki taranacak objelerin fazlalıgına baglı olarak illaki uzayabilir.
__________________ İnsanda oLmaz ise edep NeyLesin medrese mektep Okusa aLim olsa | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| winlogonexe hatasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |