![]() |
| |||||||
| Genel Sorunlar Oyun, program, İşletim sistemi gibi sorunlarınızı buradan Konu başlığını açıklayıcı olarak yazınız. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| yardım edermisiniz internette sayfayı aşağı yukarı yapınca ekranda donma ve takılma oluyo acaba nedir didik didik etti bulamadım...
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yardım edermisiniz Ben Pek anLamam ama ekran kartında bi probLem oLabiLir! yada PC kaç rem? eğer düşükse o yüzdende donma yapıO oLabilir! yada Canı formaT istiO oLabiLir |
| |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yardım edermisiniz Ekran kartı değil sorun büyük ihtimalle,bazen gezdiğin sitelerin serverı bazen de yüklü olan tarayıcının updateleri yapılmamışsa olabilir. Ama sadece bizim sitede ( forum ) yapıyorsa sorun bizden kaynaklı olabilir. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 26
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 23251 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yardım edermisiniz bence o internetten kaynaklı bi sorun eğer bir tool bar kullanıyorsan bu yapabilir bendide oluyodu toolbarı kaldırdım heminternet hızlandı hemde hiç taklımadı |
| |